THEROOM CLUB

Events

Kopš 2013. gada interneta žurnāls theRoom rīko pieprasītāko ikgadējo Rīgas elektroniskās mūzikas sarīkojumu biedriem ar slepeno norises vietu konceptu – “TheRoom LIVE”.

 

 

Deju projekta producentu kontā ir vairāk kā divas desmitgades veiksmīgi organizētu elektroniskās mūzikas pasākumu un vairāk nekā 300 klubu vakaru, kā arī darbs Latvijas un starptautiskās elektroniskās mūzikas institūcijās. Lai gan “TheRoom kontekstā nekad nav ticis lietots termins ‘koncepts’, faktiski “theRoom” LIVE kļuva par principiālo koncept-pasākumu Rīgā aizvadītā desmitgadē paredzot modi uz slēgtā tipa pasākumiem.

 

 

2018. gadā ikgadējais TheRoom klubs svinēja savu 6. izlaidumu – ar nosaukumu #WeMovetheNight – prestižajā Rīgas Spīķeru koncertzālē.

 

 

2019. gada pavasarī theRoom svinēja 7. pavasari ar #Rythmoteca un ieņēma vietu Sporta2 kvartālā, kas kļūst par Rīgas mākslas un tehnoloģiju cienītāju iecienītāko galamērķi.

 

 

2020. gada vasarā Eduarda Smiļģa Teātra muzejā “TheRoom” aizvadīja ikgadējo notikumu zem nosaukuma “Private by TheRoom” tikai TheRoom biedriem. Teātra muzejs atrodas bijušā Rīgas Dailes teātra direktora un vienas no nozīmīgākajām 20. gadsimta latviešu teātra personībām ekscentriski iekārtotā un aprīkotā pirmskara namā.

 

 

2021. gada vasarā ikgadējais theRoom svinēja savu 9. gadskārtu ar #Avantgarden golfa klubā “Viesturi”, kas atrodas netālu no Jūrmalas, absolūti zaļā vidē.

@theroom.live / Only once a year / Since 2013

 

 

2022. gada vasarā TheRoom LIVE svinēja savu 10 gadu jubileju ar pasākumu #10yearsofsecrets kurš norisinājās vienā no maģiskākajām vietām Rīgā — “Dirty Deal Teatro” jeb DDT teātrī.

 

2023.gada augustā TheRoom LIVE norisinājās RISEBA Arhitektūras un mediju centrā H2O 6 ▲ Arhitektūras un mediju centrs H2O 6 ieguvis vairrākkārt LaPPa kvalitātes zīmi kategorijā – pasākumu norises vieta. 

 

2024. gadā ikgadējais TheRoom deju notikums atgriezās savos sākotnējos norises datumos pavasarī.  TheRoom LIVE 2024 | MAGIC XII norisinājās Neogotikas stilā celtajā Rīgas Anglikāņu baznīcā jeb Svētā Pestītāja Templī, kura šogad atzīmēja savu 165 dzimšanas dienu.