THEROOM CLUB

TheRoom LIVE 10 Years of Secrets uzstāsies Finnebassen

Piektdien, 5. augustā Rīgā notiks elektroniskās deju mūzikas resursa The Room live 10 gadu jubilejas pasākums kurā pirmo reizi Latvijā uzstāsies desmitgades pārdotākais deep house mūzikas dj/producents globālajā mērogā – Finnebassen no Skandināvijas.

 

Pirmais Finnebassen klubu grāvējs ‘Touching Me’ un tam sekojošais remix ‘If Your Girl Only Knew’ ar r&b mūzikas dīvas Aaliyah vokālu tika izdoti 2012. gadā un kalpoja par stūrakmeni veiksmīgajai jaunā producenta un dīdžeja karjerai. Remix ‘If Your Girl Only Knew’ tika straumēts 265 miljonu reižu vadošajās mūzikas straumēšanas platformās un ”Touching Me’ ieņēma pirmās vietas teju visos ievērojamākajos 2012. gada deep house žanra mūzikas čārtos, ieskaitot Pīta Tonga veidotajā čārtā BBC Radio 1.

Aizvadītās gadu dekādes laikā Finnebassen kļuva par desmitgades pārdotāko deep house žanra producentu un profesionāļu čārtu līderi.

 

Sekojošie oriģinālskaņdarbi un remiksi, kā ‘You’re Not Cool Enough’, ‘When It Rains’, ‘What You Do’, ‘Every Day Of The Week’, ‘Nightshift’ u.c.  tikai nostiprināja viņa pozīcijas uz globālās skatuves, sasniedzot Itunes Top 10, Traxsource topu virsotnes, kā arī kļūstot par visspēlētākajiem skaņdarbiem Beatport Nu Disco čārtos, savukārt viņa radītā mūzika radīja zināmu apvērsumu Deep house žanra skanējumā.

House mūzikas žanrā ir kļuvis grūti iedomāties kaut vienu Dj setu, kurā nebūtu iekļauts kāds no Finnebassen skaņdarbiem vai remiksiem. Elektroniskās mūzikas scēnas līderi kā Solomun, Hot Since 82, Sasha, Maceo Plex, Atapy, Djuma Soundsystem, Alex Niggerman, Hunter/Game, The Mekanism, Blond:ish un citi ir viņa redzamākie mūzikas sekotāji.

 

Pasākuma FB lapa: https://www.facebook.com/events/1340470443130025 

 

Biļetes iepriekšpārdošanā uz  TheRoom LIVE 2022 | 10 years of secrets pieejamas:

 

https://ra.co/events/1523778  

 

Lai saglabātu pasākuma intīmo atmosfēru — biļešu skaits ir ierobežots!