THEROOM CLUB

Par Mums

TheRoom Žurnāls

 

2009. gadā Viktors Buda un Marius Ivanoff dibināja “TheRoom” – Latvijā bāzētu online žurnālu par elektroniskās mūzikas kultūru. Žurnāls ir veltīts Baltijas elektroniskās mūzikas norisēm ar nozīmīgu starptautiskās deju kultūras notikumu apskatu. Par būtiskāko no andergraunda līdz mainstream aktualitātēm.

 

TheRoom live (kopš 2013)  —  Rīgas pieprasītākais ikgadējais elektroniskās mūzikas notikums ar slepenās norises vietas koncepciju.

 

TheRoom deju projekts aizsākās 2013. gadā kā vienreizējs slēgtais pasākums “TheRoom” žurnāla lasītājiem un biedriem. Dažu gadu laikā notikums kļuva par tradīciju un TheRoom LIVE — par pieprasītāko Rīgas elektroniskās mūzikas notikumu ar slepenās norises vietas konceptu kas ieviesa jaunu virzienu un standartus uz slēgtā tipa pasākumiem. 

 

Notikums mūzikas sarīkojuma veidolā joprojām ir viens no pieprasītākajiem deju heppeningiem Rīgas ikgadējā deju mūzikas notikumu programmā.  TheRoom projekts tika novērtēts kā oriģinālākais Rīgas kluba projekts “Berlīnes Clubcommision”, “Kultūras ministrijas” un “Gētes institūta” vērtējumā un tika pārstāvēts no Latvijas Eiropas klubu mūzikas naktī Berlīnē 2019. gada novembrī.